Keitä me olemme?

Oy Eften Ltd on suomalainen 1987 perustettu IT-alan yritys, joka on erikoistunut eri kokoisten yritysten tietohallinnon ja tietotekniikan ratkaisuihin. Tarjoamme valmiita, hyviksi havaittuja menetelmiä, kokemusta strategisissa päätöksissä, optimoituja teknisiä ratkaisuja sekä apua niin pienemmissä kuin isommissa haasteissa. Tämän kaiken voimme tehdä hyvin ketterästi, mutta olemme tottuneita pyörittämään myös raskaampia prosesseja.
Ennen kaikkea teemme tämän kustannustehokkaasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti.

Vahvuutenamme on että pystymme mukautumaan pieniin yksityiskohtiin, oli kyse laitteista, sovelluksista, koodista, integraatiosta, pilvipalveluista tai vaikka lisenssineuvotteluista. Mutta olemme hyviä myös laajemmissa kokonaisuuksissa ja suurten päätösten tukemisessa: palveluiden ulkoistaminen, IT palvelunhallinta, toipumissuunnitelmien ja liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen, toiminnanohjausjärjestelmien valinta ja käyttöönotto, myynnin kasvattaminen verkkokaupan avulla. Tässä vain pieni pala osaamisestamme.

ITIL, Scrum, .net, DB, cloud, SEO, ITSM, backup restore, frameworks, ERP, BI, operating model. Hallitsemme nämä. Mutta teidän kanssanne puhumme selvää suomea. Or English if you prefer.